Vestia Yrityspalvelut

Referenssi: Skanska OyVestia Yrityspalvelut toimitti Skanskan kahdelle koulutyömaalle mm. vaihtolavoja. Kuvassa Skanskan vanhempi työnjohtaja Jani Hannus ja Vestia Yrityspalveluiden ratkaisumyyjä Ari Uusitalo.

Ammattitaitoista jätehuoltoa ja asiakaspalvelua

Keväällä 2019 Skanska aloitti kahden uuden koulun rakentamisen Ylivieskassa. Molempien projektien onnistuminen vaati myös toimivat jätehuoltopalvelut. Vestia Yrityspalvelut Oy huolehti, että jätehuolto hoidettiin sovitusti ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti alusta lähtien.

”Alussa pidetty tietoisku jätteiden lajittelusta antoi hyvät askelmerkit jätteiden kierrättämiselle ja jätehuollon onnistumiselle, sanovat Skanskan Jokirannan koulutyömaan vastaava työnjohtaja Tuomo Holma ja vanhempi työnjohtaja Anu Haapala.

Vestia Yrityspalvelut Oy toimitti Skanskalle rakennusjätteiden kierrättämiseen vaihtolavoja, kattokontteja ja puristimia sekä keräysastioita.

Välillä työmaalla puntaroitiin, mihin jokin materiaali kierrätetään, mutta Vestia Yrityspalveluiden asiakaspalvelusta saaduilla neuvoilla pulmat saatiin ratkaistua.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä asiakaspalvelusta saatuihin neuvoihin”, kertoo vanhempi työnjohtaja Anu Haapala.

Skanskalle oli jätehuoltopalveluita tilattaessa tärkeää, että jätteiden keruuvälineiden tyhjennykset työmailla hoituivat ajallaan ja tarvittaessa apua sai nopeasti. Vanhempi työnjohtaja Jani Hannus kiitteleekin, että lavakuljetuksista vastaava henkilöstö on ollut hyvin tavoitettavissa ja tyhjennykset on hoidettu sovitusti.

Koulun työmaaprojekti tuli aikataulun mukaisesti päätökseen. Kuinka projektin jätehuoltopalveluissa onnistuttiin?

”Olemme olleet tyytyväisiä jätehuollon toimivuuteen. Vestia Yrityspalvelut on vastannut odotuksiimme toiveiden mukaisesti”, kertoo vastaava työnjohtaja Tuomo Holma.