Tietosuoja- palvelutMurskaamme yrityksesi tietosuojan alaiset materiaalit valvotusti Ylivieskan jätekeskuksessa. Tietosuojapalvelumme kattaa sekä sähköisen että paperisen tietosuojamateriaalin tuhoamisen.

Otamme vastaan:

  • paperiset (mapit, arkistontuhous ,salassapidettävät materiaalit, kuvastot)
  • sähköinen (muistitikut, kovalevyt, puhelimet, prosessorit, tietokoneet)

Asiakas saa halutessaan prosessin päätteeksi todistuksen tietosuojan alaisen materiaalin tuhoamisesta. Tuhoamisprosessimme on SFS-EN 15713:2009 -standardin mukainen (standardi 3. taso). Yritykseltämme löytyy lisäksi ISO9001-laatusertifikaatti.

Katso tietosuojapalvelun kattava palvelunkuvaus täältä.

Toimitamme iLOQ-älylukolliset keräysastiat

Tietosuoja-astiamme toimitetaan modernilla iLOQ-älylukolla varustettuina. Asiakas saa lukon tarvittaessa auki älypuhelinsovelluksella. Astioiden tyhjennyksestä vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme.

iLOQ S50 -älylukko on maailman ensimmäinen ja ainoa NFC-pohjainen lukkosylinteri, joka ottaa avaamiseen tarvittavan energian älypuhelimesta. Perinteisten avaimien sijaan iLOQ S50 -ratkaisussa avaimena toimii älypuhelin. Tämä alentaa kadonneisiin avaimiin, tukkeutuneisiin avaimenreikiin ja pattereilla toimiviin sähkölukkoihin liittyviä kustannuksia sekä poistaa fyysisiin avaimiin liittyvät turvallisuusriskit.


iLOQ S50 ‑ratkaisua käytetään mobiilisovelluksella, jonka avulla useiden toimipaikkojen ja työntekijöiden hallinta on helpompaa. Lukkojen käyttöoikeuksien jakaminen ja hallinta sujuu helposti yhdellä turvallisella pilvipohjaisella ohjelmistolla. Käyttöoikeuksia voidaan antaa ennalta määritetyksi ajaksi, ja ne voidaan myöntää tai evätä hetkessä. Reaaliaikaisten seurantaraporttien avulla käyttäjän on helppo seurata, kenellä on kulkuoikeus mihinkin tiloihin. Turvallisuuden tehostamiseksi asiakasohjelman ja palvelimen välinen arkaluontoinen tietoliikenne salataan TLS-salauksella.