Vestia Yrityspalvelut

Luotettava jätehuollon kumppani

Vestia Yrityspalvelut Oy palvelee yrityksiä jätekuljetusten järjestämisessä, keräysvälineiden hankinnoissa, jätteiden vastaanotossa sekä jätehuollon suunnittelussa. Palvelumme kattaa asiakkaidemme kaikki erilaiset jätehuollon tarpeet. Jätehuollossa otamme vastuun koko palveluketjusta alkaen jätteiden keruusta asiakkaan toimipisteessä ja päättyen turvalliseen ja ympäristöystävälliseen jätteidenkäsittelyyn. Yhteistyö kanssamme voi olla jatkuvaa, mutta tarjoamme myös yksittäisiä toimituksia.

Jätehuollon suunnittelu

Jätehuollon suunnittelu tuo monia etuja. Meillä suunnittelu aloitetaan aina asiakkaan omasta toiminnasta ja sen tuntemuksesta. Näin löydetään parhaat ratkaisut kustannustehokkaaseen jätteiden hyödyntämiseen.

Kokonaisratkaisut

Tarjoamme yrityksille yksilöllisesti räätälöityjä jätehuollon kokonaisratkaisuja, jotka sisältävät kartoituksen, suunnittelun, toteutuksen, kierrätysneuvonnan ja raportoinnin. Hoidamme muun muassa jäteastiatyhjennykset, vaihtolavat sekä jäte-erien noudot.

Keräysvälineet ja laitteet

Toimivan ja kustannustehokkaan jätehuollon pohjana on jätteiden onnistunut lajittelu jo niiden syntypaikalla. Jätteiden oikeaoppiseen lajitteluun löydät ratkaisut laadukkaasta keräysvälineiden ja laitteiden valikoimastamme.

Vaihtolavat

Jätelavana ja roskalavanakin tunnettu vaihtolava on kustannustehokas tapa kerätä jätettä kohteissa, joissa syntyy tilapäisesti suurempia määriä jätettä. Tällaisia kohteita voivat olla esimerkiksi rakennus- ja purkutyömaat, suursiivous- ja remonttikohteet sekä pihatalkoot.

Jätteiden nouto

Kun tilaat jätteen noudon meiltä, säästyt itse sen kuljettamiseen liittyvältä vaivalta. Noudamme yrityksiltä sekä yksittäiset jätteet että suuremmat jäte-erät.

Jätteiden vastaanotto

Vastaanotamme yrityksiltä Ylivieskan jätekeskuksessa muun muassa pilaantuneita maa-aineksia, puujätettä, rakennus- ja purkujätettä, vaarallisia jätteitä, tietosuojamateriaaleja ja maatalousmuovia.

Vaarallisten jätteiden palvelut

Vaarallinen jäte on jätettä, joka kemiallisen tai muun ominaisuutensa takia aiheuttaa erityistä vaaraa tai haittaa ihmisille tai ympäristölle. Vastaanotamme, keräämme ja käsittelemme yritysten vaaralliset jätteet asianmukaisesti ja turvallisesti ympäristöviranomaisten määräyksiä noudattaen.

Tietosuojapalvelut

Murskaamme yrityksesi tietosuojan alaiset materiaalit valvotusti. Tietosuojapalvelumme kattaa sekä sähköisen että paperisen tietosuojamateriaalin tuhoamisen. Toimitamme asiakkaille myös modernilla iLoq-älylukolla varustetut astiat tietosuojamateriaalin keräämiseen.

Pilaantuneiden maiden palvelut

Meillä on lupa vastaanottaa pilaantuneita maita niille varatulle alueelle Ylivieskan jätekeskukseemme. Käsittelemme pilaantuneet maat ympäristöä suojellen ja puhtaat maa-ainekset hyödyntäen.

Miten jätteet hyödynnetään?

Tutustu hyödyntämisen mahdollisuuksiin.