Palvelut

Luotettava jätehuollon kumppani

Vestia Yrityspalvelut Oy palvelee yrityksiä jätekuljetusten järjestämisessä, keräysvälineiden hankinnoissa, jätteiden vastaanotossa sekä jätehuollon suunnittelussa. Palvelumme kattaa asiakkaidemme erilaiset tarpeet. Jätehuollossa otamme vastuun koko palveluketjusta alkaen jätteiden keruusta asiakkaan toimipisteessä ja päättyen turvalliseen ja ympäristöystävälliseen jätteidenkäsittelyyn. Yhteistyö kanssamme voi olla jatkuvaa tai yksittäisiä toimituksia.

Jätehuollon suunnittelu

Jätehuollon suunnittelu tuo monia etuja. Meillä suunnittelu aloitetaan aina asiakkaan omasta toiminnasta ja sen tuntemuksesta. Näin löydetään parhaat ratkaisut kustannustehokkaaseen jätteiden hyödyntämiseen.

Lue lisää

Pyydä tarjous

Kokonaisratkaisut

Tarjoamme yrityksille yksilöllisesti räätälöityjä jätehuollon kokonaisratkaisuja, jotka sisältävät kartoituksen, suunnittelun, toteutuksen, kierrätysneuvonnan ja raportoinnin. Hoidamme muun muassa jäteastiatyhjennykset, vaihtolavat sekä jäte-erien noudot.

Lue lisää

Pyydä tarjous

Keräysvälineet ja laitteet

Toimivan ja kustannustehokkaan jätehuollon pohjana on jätteiden onnistunut lajittelu jo niiden syntypaikalla. Jätteiden oikeaoppiseen lajitteluun löydät ratkaisut laadukkaasta keräysvälineiden ja laitteiden valikoimastamme.

Tutustu astiavaihtoehtoihin.

Tutustu paalain- ja puristinvaihtoehtoihin.

Tee tilaus

Vaihtolavat

Jätelavana ja roskalavanakin tunnettu vaihtolava on kustannustehokas tapa kerätä jätettä kohteissa, joissa syntyy tilapäisesti suurempia määriä jätettä. Tällaisia kohteita voivat olla esimerkiksi rakennus- ja purkutyömaat, suursiivous- ja remonttikohteet sekä pihatalkoot.

Tutustu vaihtolavavalikoimaamme.

Tilaa lava

Jätteiden nouto

Kun tilaat jätteen noudon meiltä, säästyt itse sen kuljettamiseen liittyvältä vaivalta. Noudamme yrityksiltä sekä yksittäiset jätteet että suuremmat jäte-erät.

Lue lisää jätteiden noutopalveluista.

Tilaa nouto

Vastaanotto

Vastaanotamme yrityksiltä Ylivieskan jätekeskuksessa muun muassa pilaantuneita maa-aineksia, puujätettä, rakennus- ja purkujätettä, vaarallisia jätteitä, tietosuojamateriaaleja ja maatalousmuovia.

Lue lisää vastaanotettavista jätteistä.

Kysy lisää

Vaarallisten jätteiden palvelut

Vaarallinen jäte on jätettä, joka kemiallisen tai muun ominaisuutensa takia aiheuttaa erityistä vaaraa tai haittaa ihmisille tai ympäristölle. Vastaanotamme, keräämme ja käsittelemme yritysten vaaralliset jätteet  asianmukaisesti ja turvallisesti ympäristöviranomaisten määräyksiä noudattaen.

Lue lisää palveluistamme…

Pyydä tarjous

Tietosuojapalvelut

Murskaamme yrityksesi tietosuojan alaiset materiaalit valvotusti. Tietosuojapalvelumme kattaa sekä sähköisen että paperisen tietosuojamateriaalin tuhoamisen. Toimitamme asiakkaille myös modernilla iLoq-älylukolla varustetut astiat tietosuojamateriaalin keräämiseen.

Lue lisää ja katso video…

Pyydä tarjous

Pilaantuneiden maiden palvelut

Meillä on lupa vastaanottaa pilaantuneita maita niille varatulle alueelle Ylivieskan jätekeskukseemme. Käsittelemme pilaantuneet maat ympäristöä suojellen ja puhtaat maa-ainekset hyödyntäen.

Lue lisää…

Pyydä tarjous