Vestia Yrityspalvelut

puh. (08) 410 8701 | info@vestiayrityspalvelut.fi

Referenssi: PalveluMakasiini / Jaloa Oy

PalveluMakasiini/Jaloa Oy on Ylivieskassa toimiva Kodinrakentajan Erikoisliike. Asiakkaita ovat sekä kuluttajat että rakennusalan ja teollisuuden ammattilaiset. PalveluMakasiini/ Jaloa Oy ei kuulu mihinkään ketjuun, mikä tarkoittaa muun muassa mahdollisuutta hankkia asiakkaan tarpeen mukaan tuotteita myös valikoiman ulkopuolelta.

– Kaiken ydin on palvelu ja läsnäolo; asiakas saa tavarat oikealla hinnalla ja ilman odottelua. Henkilökunnan vaihtuvuus on pieni, mikä takaa sen, että ammattitaito talon sisällä pysyy ja lisääntyy aina vuosi vuodelta. Henkilökunnalla on paljon aiempaa kokemusta rakentamisesta ja asiakkaille on tarjolla jopa sisustusarkkitehdin palvelut. Näin laajaa osaamista monellakaan alan yrityksellä ei ole tarjota, ja sitä asiakkaamme tuntuvat arvostavan, toimitusjohtaja Arto Ojala kertoo.

Yrityksellä on Vestia Yrityspalvelujen tarjonnasta käytössä tietosuoja-astia, astiatyhjennyksiä poltettavalle, keräyskartongille ja paperille sekä vaihtolavapalveluita puu-, kipsi- ja muovijätteelle.

– Siirryimme pari vuotta sitten Vestia Yrityspalvelut Oy:n asiakkaiksi. Aiemmin ei juurikaan lajiteltu, joten Vestia Yrityspalvelut suunnitteli meille sopivan ratkaisun. Astioiden kokoa on säädetty tarpeemme mukaan vuosien aikana. Meillä on Vestia Yrityspalvelulta käytössä vuokra-astiat, kunnes saamme selville meille sopivan astioiden määrän. Koemme hyväksi systeemiksi sen, että meidän ei tarvitse heti hankkia kaikkia astioita omaksi, vaan vasta sitten kun jakeiden määrät ovat vakiintuneet.

– Yhteistyö on toiminut oikein hyvin. Puujätettä tulee paljon ja sen käsittely on nyt järkevän hintaista, ennen puujäte meni meillä nimittäin kalliimpaan sekajätteeseen. Sekajätettä tulee enää vähän. Astioiden sijoittelukin mietittiin Vestia Yrityspalvelujen kanssa tarkkaan, ja kaikki toimii nyt sujuvammin ja nopeammin, kun astiat ovat lähellä paikkaa, jossa jätettä syntyy. Pihakaan ei täyty vaihtolavoista, kun lokerolavat voi jakaa kätevällä tavalla kahteen tai kolmeen osaan, toimitusjohtaja toteaa.