Vestia Yrityspalvelut

Referenssi: Jaloa Oy

Jaloa Oy on Ylivieskassa toimiva kodinrakentajan erikoisliike, jonka asiakkaita ovat kuluttajat sekä rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaiset.

– Kaiken ydin on palvelu ja läsnäolo; asiakas saa tavarat oikealla hinnalla ja ilman odottelua. Henkilökunnan vaihtuvuus on pieni, mikä takaa sen, että ammattitaito talon sisällä pysyy ja lisääntyy aina vuosi vuodelta. Meillä on paljon aiempaa kokemusta rakentamisesta ja voimme tarjota jopa sisustusarkkitehdin palveluita. Näin laajaa osaamista monellakaan alan yrityksellä ei ole tarjota, ja sitä asiakkaamme tuntuvat arvostavan, toimitusjohtaja Arto Ojala kertoo.

Tarjoamme Jaloa Oy:lle tietosuoja-astiat, astiatyhjennykset poltettavalle jätteelle, keräyskartongille ja paperille sekä vaihtolavapalveluita puu-, kipsi- ja muovijätteelle.

Suunnittelulla säästöä ja sujuvuutta

– Siirryimme pari vuotta sitten Vestia Yrityspalveluiden asiakkaaksi. Aiemmin emme juurikaan lajitelleet, joten Vestia Yrityspalveluilla suunniteltiin meille sopiva ratkaisu. Käytämme tällä hetkellä vuokra-astioita, kunnes jätteen määrä vakiintuu ja saamme selville paljonko astioita tarvitaan. Koemme hyväksi systeemiksi sen, että meidän ei tarvitse heti hankkia kaikkia astioita omaksi, vaan astioiden kokoa voidaan säätää tarpeen mukaan.

– Yhteistyö on toiminut oikein hyvin. Puujätettä tulee meiltä paljon ja nykyään säästämme kuluissa tarkemman lajittelun ansiosta, sillä puujätettä ei jouduta lajittelemaan jätekeskuksessa erilleen sekajätteestä. Jätehuollon suunnittelun ansiosta kaikki toimii nyt myös sujuvammin ja nopeammin, kun esimerkiksi astioiden sijoittelu on mietitty tarkkaan. Pihakaan ei enää täyty jätelavoista, kun kätevillä lokerolavoilla voidaan kerätä useita jätejakeita yhtä aikaa, toimitusjohtaja toteaa.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Tutustu monipuoliseen palvelutarjontaamme ja ota yhteyttä!