Vestia Yrityspalvelut

Referenssi: Oulaisten kaupunki

Luonnonkaunis Oulainen on 7500 asukkaan elinvoimainen kaupunki, jota leimaa vireä teollisuus, terveydenhuollon palvelut ja koulutustarjonta. Kaupungin hallinnossa syntyy paljon tietosuoja-asetusten mukaisesti käsiteltävää aineistoa, jonka turvallisesta hävittämisestä vastaa Vestia Yrityspalvelut Oy. Arkistosihteeri Vesa Pietilä vastaa kaupungin päässä asian koordinoinnista muun työnsä ohessa.

 

– Eri toimipisteissä on vaihteleva määrä tietosuojasäiliöitä, joiden määrä on mitoitettu tarpeen mukaan. Kun säiliö täyttyy, ilmoitamme siitä Vestia Yrityspalveluille sähköpostilla, ja saamme vastausviestin, josta tiedämme, että homma on hoidossa. Tyhjennys tulee heti ilmoituksen jälkeen, Pietilä kiittelee.

 

– Toiminta on ollut sujuvaa ja olemme kokeneet käytännöt oikein hyviksi. Olen työni myötä hyvin tietoinen tietosuojavaatimuksista, joten meille on hyvin tärkeää, että asiat tulevat hoidetuksi oikein. Säiliöt ovat turvallisia ja älylukoin suojattuja. Toiminta on ollut kaikin puolin asianmukaista. Työurani aikana olen työskennellyt alan eri toimijoiden kanssa ja voin sanoa, että Vestia Yrityspalvelut Oy on ollut niistä sujuvin. Minulla ei ole palvelusta mitään negatiivista sanottavaa, arkistosihteeri Pietilä toteaa.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Tutustu monipuoliseen palvelutarjontaamme ja ota yhteyttä!