Vestia Yrityspalvelut

Referenssi: Agronic Oy

Agronic Oy on Haapavedellä toimiva yritys, joka valmistaa pyöräpaalaus- ja paalinkäsittelylaitteita sekä lietevaunuja maatalousyrityksille. Agronic Oy on sitoutunut ympäristöystävällisiin valmistus- ja toimintatapoihin, missä jätteenkäsittelyllä on merkittävä rooli. Tarjoamme Agronic Oy:lle vaihtolavapalveluita, astiatyhjennyksiä ja tietosuojapalveluita yhdessä määritellyn sopimuksen mukaan.

Agronicin tuotantopäällikkö Teppo Ryyti kertoo, että yhteistyö Vestia Yrityspalveluiden kanssa on ollut vaivatonta. Tyhjennykset hoituvat sovitusti ja noutoja voi tilata lisää tarvittaessa puhelinsoitolla. Myös vaarallisten jätteiden nouto ja käsittely toimii hyvin. Hyvänä lisäpalveluna on koettu myös se, että ennen tontille kerääntyneet trukkilavat saadaan nyt kerättyä siististi Vestia Yrityspalveluiden vaihtolavalle, jolloin tontti pysyy siistinä ja turvallisena.

”Oman kokemukseni perusteella voin suositella Vestia Yrityspalveluita myös muille yrityksille. Yhteistyö on sujunut meillä hyvin”, tuotantopäällikkö Teppo Ryyti summaa.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Tutustu monipuoliseen palvelutarjontaamme ja ota yhteyttä!