Vestia Yrityspalvelut

Pilaantuneet maat

Pilaantuneita maa-aineksia syntyy, kun maaperään pääsee jätettä tai ainetta, joka voi aiheuttaa vaaraa tai haittaa terveydelle tai ympäristölle. Tällaiset maa-ainekset on tärkeää käsitellä asianmukaisesti, eikä niitä saa jättää luontoon.

Pilaantuneita maa-aineksia syntyy, kun maaperään pääsee jätettä tai ainetta, joka voi aiheuttaa vaaraa tai haittaa terveydelle tai ympäristölle.

Tällaiset maa-ainekset on tärkeää käsitellä asianmukaisesti, eikä niitä saa jättää luontoon.

Maa-ainesten käsittely

Vastaanotamme pilaantuneita maita niille varatulle alueelle Ylivieskan jätekeskukseemme. Käsittelemme pilaantuneet maat ympäristöä suojellen viranomaismääräysten mukaisesti ja hyödynnämme puhtaat maa-ainekset. Pilaantuneiden maiden käsittelytapa määräytyy tapauskohtaisesti maa-aineksen määrän sekä analysoidun pilaantumisen ja puhdistustarpeen mukaan. Arvioimme maaperän pilaantuneisuuden ja puhdistustarpeen aina ennen puhdistamistoimenpiteitä.

Vastaanotamme pilaantuneita maita niille varatulle alueelle Ylivieskan jätekeskukseemme.

Käsittelemme pilaantuneet maat ympäristöä suojellen viranomaismääräysten mukaisesti ja hyödynnämme puhtaat maa-ainekset.

Pilaantuneiden maiden käsittelytapa määräytyy tapauskohtaisesti maa-aineksen määrän sekä analysoidun pilaantumisen ja puhdistustarpeen mukaan.

Arvioimme maaperän pilaantuneisuuden ja puhdistustarpeen aina ennen puhdistamistoimenpiteitä.

Tarvitsetko kuljetuspalvelun?

Kysy lisää asiantuntijoiltamme
tai pyydä tarjous!

Sinua saattaisi kiinnostaa

Vaarallisen jätteen palvelut

Tutustu vaaralliseen jätteeseen ja palveluihimme.