Vestia Yrityspalvelut

puh. (08) 410 8701 | info@vestiayrityspalvelut.fi

REKRY: Markkinoinnin harjoittelija

Jätehuollon suunnittelu

Hae markkinoinnin harjoittelijaksi Vestia Yrityspalveluille!

Haemme markkinoinnin opiskelijaa tai alalle juuri valmistunutta tekijää myynnin ja markkinoinnin monipuolisiin työtehtäviin. Harjoittelijana pääset osallistumaan laaja-alaisesti erilaisiin markkinoinnin tehtäviin ja kartuttamaan osaamistasi markkinointi- ja viestintätaidoissa.

Työtehtäviisi harjoittelujaksolla voivat kuulua esimerkiksi verkkosivujen sekä sosiaalisen median ylläpito-, suunnittelu- ja toteutustyöt, markkinointikartoituksen tekeminen, markkinoinnin mittaaminen sekä analysointi ja raportointi.

Työtehtävissä menestymisen edellytyksiä ovat motivoitunut, oma-aloitteinen ja idearikas asenne, kyky työskennellä itsenäisesti sekä sujuva Office – ja Adoben Indesign -ohjelmien käyttö. Eduksi katsotaan Photoshop ja Illustrator- ohjelmien hallitseminen.

Harjoittelujakso on palkallinen ja palkkaus määräytyy osaamisesi mukaan. Työn voi suorittaa sovitusti joko kokopäiväisesti tai 30 h/vko. Harjoittelujakson ajankohta on 1.4-30.9.2023 tai 1.5-30.9.2023. Toimistolla olevan perehdytyksen jälkeen tehtävään valittu voi työskennellä halutessaan osan työajasta etänä.

Hakemukset koulutustietoineen ja työkokemuksineen tulee lähettää viimeistään 26.3.2023 Go On:n järjestelmään. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Rekrytoinnista vastaa Go On Ylivieska.

Lisätiedot:

  • Go On: Iris Huttula, rekrytoinneista vastaava, p. 040 187 0854
  • Vestia Yrityspalvelut Oy: Raimo Seppälä, yrityspalvelupäällikkö, p. 050 453 0095