Vestia Yrityspalvelut

puh. (08) 410 8701 | info@vestiayrityspalvelut.fi

Referenssi: Rakennuskaksio Oy

Kärsämäellä toimiva Rakennuskaksio Oy perustettiin vuonna 2006, ja alkuvuosina yritys keskittyi omakotitalokohteiden rakentamiseen. Vuonna 2020 yritys aloitti laadukkaiden puuelementtien valmistamisen rakennusteollisuuden tarpeisiin. Asiakkaina ovat erityisesti isot rakennusliikkeet.

Rakennuskaksio Oy:n toiminta on laatusertifioitua, mikä on olennaista paitsi yrityksen oman laadunvarmistuksen, myös asiakkaiden laatujärjestelmien vaatimuksien vuoksi. Asiakkaat arvostavat myös Rakennuskaksion joustavaa toimintaa, mihin suuremmat elementtitehtaat eivät aina kykene. 

Vestia Yrityspalvelut Oy toimittaa Rakennuskaksiolle astiatyhjennyksiä poltettavalle jätteelle, metallille, keräyskartongille ja vaarallliselle jätteelle, kuten maaleille, sekä vaihtolavapalveluita villalle, kipsille ja energiajätteelle. 

– Yhteistyö on toiminut tosi hyvin. Aluksi Raimo Seppälä Vestia Yrityspalveluista tuli paikan päälle tekemään alkukartoituksen ja tarjouksen, jonka jälkeen jätehuolto järjestyi sovitun mukaisesti, Minna Ypyä Rakennuskaksio Oy:stä kertoo.

– Apua saa aina kysyttäessä, eikä palvelussa tai tavoitettavuudessa ole muutenkaan moitteen sijaa. Kontit tyhjennetään nopeasti yhteydenoton jälkeen, parhaimmillaan jopa samana päivänä. Oman kokemuksemme perusteella voimme suositella Vestia Yrityspalvelut Oy:tä muillekin, Ypyä toteaa lopuksi.