Vestia Yrityspalvelut

Referenssi: Finntensid

Finntensid Oy on Ylivieskassa vuodesta 1984 toiminut perheyhtiö, joka myy puhdistusaineita, henkilösuojaimia, siivousalan välineitä ja koneita koko Suomeen. Tuotevalikoimassa on nykyään noin 10 000 myytävää tuotetta ammattikäyttöön. Ympäristöystävällisyys on yritykselle ja sen asiakkaille tärkeä arvo. Finntensid pyrkiikin jatkuvasti pienentämään hiilijalanjälkeään. Yksi osa prosessia on, että suuri osa yritykseen tulevasta pakkausmateriaalista uusiokäytetään Finntensidin omiin myyntipakkauksiin. 

Logistiikkapäällikkö Esa Huhtala Finntensidiltä kertoo, että Vestia Yrityspalvelut hoitaa heillä energiajakeen ja toimistossa syntyvän paperijakeen keräyksen. Muut yrityksessä syntyvät jakeet Finntensid toimittaa itse jätekeskukseen. Molempien osalta yhteistyö on ollut sujuvaa.

”Vestia Yrityspalvelut on vuokrannut meille puristimen, joka on harventanut energiajakeen tyhjennyskertoja. Tämä on selkeä parannus entiseen, sillä nykyään puristimen ansiosta tyhjennystä tarvitaan vain pari kertaa vuodessa, eikä astioille ja niiden tyhjentämiselle tarvita enää niin suurta tyhjää tilaa tontilta. Tontin pinta-ala tulee näin tehokkaampaan käyttöön, mikä on meille tärkeää.”, Esa Huhtala kertoo. ”Kun puristin alkaa täyttyä, se ilmoittaa tyhjennystarpeesta ja Vestia Yrityspalvelut hoitavat yhteydenoton jälkeen kontin tyhjentämisen. Tyhjennetty puristinkontti palautuu jo saman päivän aikana yrityksemme käyttöön.”, Esa Huhtala kertoo. “Vestia Yrityspalvelut on hoitanut jätehuollon hyvin. Voin suositella heitä myös muille yrityksille.”

Kiinnostuitko palveluistamme?

Tutustu monipuoliseen palvelutarjontaamme ja ota yhteyttä!