Vestia Yrityspalvelut

Referenssi: AQ Mecanova Oy Ab

Vestia Yrityspalvelut Oy:n ja Nivalassa toimivan AQ Mecanova Oy:n yhteistyö alkoi alkuvuodesta 2021. Vestia Yrityspalvelut hoitaa yrityksen pahvi- ja energiajakeen, poltettavan jakeen sekä tietosuojan alaisen jätteen.

AQ Mecanovan päätuotteita ovat sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa sekä kone- ja laitevalmistuksessa käytettävät tuotteet ja osakokonaisuudet. Yrityksen laatusertifikaatti ISO-9002 ja ympäristösertifikaatti ISO-14001 asettavat myös vaatimukset jätehuollolle ja kierrätykselle.

Kehitysinsinööri Jari Savukoski kertoo, että yhteistyö Vestia Yrityspalvelujen kanssa on sujunut mallikkaasti. Savukoski piti hyvänä Vestia Yrityspalveluiden konseptia, jossa tehtiin ensin jätehuollon tarvekartoitus. Kartoituksen jälkeen henkilöstölle järjestettiin koulutustilaisuus, jossa kierrättämisen käytännöt käytiin tarkasti läpi. Jätehuollon tarvekartoituksessa todettiin, että osa vanhoista keräysastioista voidaan hyödyntää, mutta tietosuojajätteelle tarvittiin uudet astiat.

Puristimet ja tietosuoja-astia käydään tyhjentämässä aina tarpeen mukaa. Mecanovan jätehuollon vastuuhenkilö on yhteydessä Vestia Yrityspalveluihin, jonka jälkeen tyhjennykset hoidetaan nopeasti. Muiden jätejakeiden astiatyhjennykset on määritelty jätehuoltomääräyksiin ja Mecanovan tarpeisiin sopiviksi.

”Pyrimme vähentämään poltettavan jätteen määrää jatkuvasti. Yrityksemme seuraa ja tilastoi jatkuvasti kertyneiden jakeiden määriä ja tutkimme, miten ne voisi hyödyntää ja erotella yhä tehokkaammin. Vestia Yrityspalvelut on ollut meille hyvä yhteistyökumppani. Voin suositella kokemuksiemme perusteella heitä muillekin yrityksille.”, toteaa kehitysinsinööri Jari Savukoski.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Tutustu monipuoliseen palvelutarjontaamme ja ota yhteyttä!