Vestia Yrityspalvelut

puh. (08) 410 8701 | info@vestiayrityspalvelut.fi

Referenssi: Alutec Oy

Alutec Oy

Alutec Oy on Ylivieskassa toimiva alumiini- ja lasirakentamiseen erikoistunut yritys. Asiakaskunta koostuu pääasiassa rakennusliikkeistä kaikkialla Suomessa. Yrityksen tuotteita ovat alumiini- ja lasirakenteet, kuten parvekelasitukset ja -kaiteet, terassilasitukset, alumiiniovet ja palo-ovet, lasijulkisivut ja lasiseinät. Vuodesta 1979 toiminut yritys on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Tuotantomäärien kasvaessa myös kierrätys- ja lajitteluasiat nousevat merkittävään rooliin.

Vestia Yrityspalvelut tuottaa Alutecille kouranoutopalvelua ja vaihtolavapalveluita puu- ja jatkokäsiteltävälle jätteelle.

Alutecin tuotantopäällikkö Ilkka Hautala kertoo, että yhteistyö Vestia Yrityspalveluiden kanssa on toiminut paremmin kuin hyvin. Kehitystoiveita kysyttäessä hän joutui tuumaamaan tovin ja toteamaan, ettei nyt keksi palvelusta parantamisen varaa.

– Tarpeen mukaan vaihtolava saadaan vaikka seuraavaksi päiväksi. Yksi tärkeimmistä minkä tahansa palveluntarjoajan ominaisuuksista on se, että asiakas saa heidät tarvittaessa helposti kiinni puhelimella tai viestillä ja Vestia Yrityspalveluilla se toimii. Toiminta on ollut kautta linjan hyvää ja joustavaa. Vestia Yrityspalvelut hoitaa meillä puujätteen käsittelyn, ja se on kyllä toiminut moitteetta, Hautala kertoo.