Vestia Yrityspalvelut

MateriaPortin uudistunut Raportointi-ominaisuus

Nykyaikainen jätedatan visualisointi

Punnitusohjelma MaterialPort on saanut kauan odotetun uudistuksen, kun sen Raportointi ominaisuus päivittyi uusilla ominaisuuksilla sekä nykyaikaisella datan visualisoinnilla. MaterialPortin Raportinti-välilehdeltä yritys pystyy vaivattomasti näkemään kuinka paljon eri jätejakeita sillä syntyy. 

Kun jäte vastaanotetaan Ylivieskan jätekeskukseen, se kulkee vaa’an kautta mikä mahdollistaa jopa päivätason seurannan aikaleimauksineen vastaanotetuille jätejakeille ja niiden määrille. Analytiikasta on mahdollista seurata myös vastaanotettujen kuormien sekä punnitusten määrää. Nyt myös jätedatan vertailtavuus eri ajanjaksojen välillä parantuu.

Suodatinvaihtoehtojen oletusnäkymä, näiden lisäksi dataa voidaan suodattaa lukuisten muidenkin muuttujien perusteella. Löydät kaikki muuttujat yrityksesi MateriaPort-tililtä.

Perinteisten excel-tiedostojen lisäksi MaterialPortissa saa luotua edistyksellisempiä excel-taulukoita tai PDF-muotoisia raportteja muutamalla klikkauksella. Käy tutustumassa uusin ominaisuuksiin ja jos herää kysyttävää, niin ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme, jotta saatte kaiken hyödyn irti arvokkaasta jätedatastanne.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Tutustu monipuoliseen palvelutarjontaamme ja ota yhteyttä!