Vestia Yrityspalvelut

Joulunajan jäteastiatyhjennykset ja aukioloajat

Joulun ja uudenvuoden vietto vaikuttavat jäteastioiden tyhjennyspäiviin ja toimipisteidemme aukioloaikoihin. Jäteastioita ei tyhjennetä joulupäivänä ja uudenvuodenpäivänä. Osalla alueesta jäteastioita ei tyhjennetä myöskään tapaninpäivänä. Alta löydät paikkakuntakohtaiset tiedot tyhjennyspäivien muutoksista.

Jäteastioiden tyhjennykset

Kannus, Sievi ja Toholampi:

Joulupäivälle 25.12. osuvat jäteastiatyhjennykset suoritetaan jo edeltävän viikon lauantaina 23.12. Tapaninpäivänä 26.12. ja loppuviikolla jäteastiat tyhjennetään normaalisti. Uudenvuodenpäivälle 1.1. osuvat tyhjennykset suoritetaan edeltävän viikon lauantaina 30.12. Tiistaista 2.1. eteenpäin tyhjennykset jatkuvat normaalisti.

Alavieska, Himanka, Kalajoki, Merijärvi, Oulainen ja Pyhäjoki:

Joulupäivälle 25.12. osuvat jäteastioiden tyhjennykset hoidetaan etukäteen 22.-23.12. Tapaninpäivänä 26.12. ja loppuviikolla jäteastiat tyhjennetään normaalisti. Uudenvuodenpäivälle 1.1. osuvat jäteastiatyhjennykset suoritetaan tiistaina 2.1. Tästä johtuen myös loppuviikon jäteastiatyhjennykset voidaan tehdä päivä normaalia myöhemmin 2.-6.1. välisenä aikana.

Ylivieska:

Jäteastioita ei tyhjennetä joulun pyhinä (25.-26.12.). Pyhäpäiville ajoittuvat tyhjennykset tehdään jälkikäteen samalla viikolla 27.-30.12. välisenä aikana. Tästä johtuen myös loppuviikon jäteastiatyhjennyksiä voidaan tehdä 1-2 päivää normaalia myöhemmin. Jäteastioita ei tyhjennetä uudenvuodenpäivänä 1.1., tyhjennykset tehdään jälkikäteen 2.1. ja loppuviikon tyhjennyksiä voidaan myös tehdä päivä normaalia myöhemmin. Kaikki viikon 1 tyhjennykset ovat tehtynä kuitenkin viimeistään la 6.1.

Haapajärvi, Haapavesi, Kärsämäki, Nivala, Pyhäjärvi, Pyhäntä ja Siikalatva (+hyötyjätteet koko alueella):

Jäteastioita ei tyhjennetä joulupäivänä 25.12. Viikolle 52 ajoittuvat tyhjennykset aloitetaan 26.12. Tästä johtuen viikon 52 jäteastiatyhjennyksiä voidaan tehdä päivä normaalia myöhemmin. Kaikki viikolle 52 ajoittuvat tyhjennykset on kuitenkin tehty viimeistään la 30.12. Jäteastioita ei tyhjennetä myöskään uudenvuodenpäivänä 1.1., vaan tyhjennykset tehdään myös viikon 1 osalta jälkikäteen päivää myöhemmin 2.-6.1. välisenä aikana.

Aukioloajat

Vestian asiakaspalvelu ja kaikki toimipisteet ovat suljettuina joulun pyhinä 25-26.12. ja uudenvuodenpäivänä 1.1.